Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Thainyrkkeilyn peruskurssi

Lisätty 26.08.2019

Thainyrkkeily on tehokas kuntoilumuoto, joka vahvistaa kehoa monin eri tavoin.
Thainyrkkeilyn peruskurssilla opetellaan thainyrkkeilytekniikoiden lisäksi turvallisia ja tehokkaita oheisharjoitteita. Oheisharjoitteilla tarkoitetaan mm. tukilihaksistoa vahvistavia liikkeitä, liikkuvuusharjoitteita sekä lihastoimintaketjuja kehittäviä liikkeitä.

Tukilihasharjoitteet suoritetaan tehokkailla, mutta jokaisen omien kykyjensä edellyttämällä tavalla. Vahva tukilihaksisto on kaiken turvallisen ja tehokkaan liikkumisen perusta. Tästä on hyötyä myös työelämässä, arkirutiineissa ja kaikessa liikunnallisessa suorittamisessa. Monet turhat kiputilat saadaan vältettyä, kun malttaa tehdä tukilihasharjoitteita säännöllisesti.

Liikkuvuusharjoitteilla ylläpidetään sekä parannetaan nivelten sekä lihaskalvojen elastisuutta. Liikkuvuusominaisuudet kehittyvät jo thainyrkkeilyn tekniikkaharjoittelussa, ja sitä tehostetaan erilaisten liikkuvuusharjoitteiden avulla. Nivelten ja lihaskalvojen liikkuvuusongelmat ovat nykyisin yleistyneet reippaasti. Tämän vuoksi niihin on myös kiinnitettävä enemmän huomiota. Sen lisäksi, että niistä on hyötyä thainyrkkeilyssä, niin hyvät liikkuvuusominaisuudet sallivat enemmän toimintaa myös muillakin elämän osa-alueilla.

Hyvästä lihasketjujen toiminnasta on hyötyä kaikessa liikunnallisessa suorituksessa. Esimerkiksi pallon heittäminen, pallon potkaiseminen, hyppääminen yms. vaativat lihastoimintaketjujen yhteistyötä onnistuakseen mahdollisimman tehokkaasti. Thainyrkkeilytekniikka on hyvin yksinkertainen, kun lihasketjut toimivat oikein. Tämän vuoksi harjoitteet suoritetaan lihasketjuja aktivoiden ja siten myös niiden toimintaa kehittäen. Säännöllisen harjoittelun myötä lihasketjujen oikeanlainen toiminta luonnistuu itsestään. Lisäksi lihasketjujen tasapainoinen harjoittelu parantaa ryhtiä ja siten myös vaikuttaa hormonitoimintaan.

Thainyrkkeilyn peruskurssilla harjoitellaan terveellistä, tehokasta harjoittelua, joka kehittää mieltä ja kehoa kokonaisvaltaisesti. Lisäksi thainyrkkeily on todella mukava laji!

Seuraava peruskurssi käynnistyy 2.9. klo 18:45

Hinta 95€ (sisältää jäsenkortin 2019)

Harjoituspaikka: Porvoo Thaiboxing Clubin tilat Porvoon Urheiluhallilla
osoite Laivurinpolku 3, Porvoo

Peruskurssin kesto on noin neljä viikkoa

Alaikäraja kurssille on 13-vuotta (vanhempien suostumuksella myös 12v.)

Ilmoittaudu thainyrkkeilyn peruskurssille klikkaamalla tästä